Kohdelakkaus ja efektit

Kohdelakkaus ja muut efektit lisäävät painotuotteen näyttävyyttä ja vaikuttavuutta entisestään. Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti.

Paljon käytettyjä tehokeinoja ovat esimerkiksi metallivärit, erilaiset matta- ja kiiltopintaiset UV-lakat sekä kohokuviot, joiden avulla voidaan korostaa esimerkiksi painotuotteessa olevaa logoa tai muuta yksityiskohtaa.

Suosittu painotekninen tehokeino on myös ylivetolakkaus, jossa painotuotteen koko pinta käsitellään esimerkiksi matta- tai kiiltopintaiseksi.

Laatua ympäristöystävällisellä H-UV -teknologialla

Suomi Printillä kohdelakkaus ja muut efektit toteutetaan pääsääntöisesti ympäristöystävällisellä ja täysin otsonivapaalla H-UV -tekniikalla. Prosessi on täysin pölyvapaa, mikä osaltaan parantaa painojälkeä. Hybridipainatuksia voidaan tehdä myös metalliväreillä.

Laitteella toteutetaan esimerkiksi:

  • kohdelakkaukset
  • kiiltolakkaukset
  • mattalakkaukset
  • taipuisat lakkaukset
  • drip-off -lakkaukset
  • soft touch -lakkaukset

H-UV -hybridipainokoneen avulla kohdelakkaus ja monet muut efektit pystytään toteuttamaan inline-ajona, eli yhdellä ajokerralla. Tämä tekee tuotannosta nopeaa ja tehokasta. Joissakin tapauksissa on toki tarkoituksenmukaista tehdä viimeistelyä myös offline-ajona. Näin toimitaan, mikäli halutaan esimerkiksi kaksinkertainen lakkapinta.

Painatus eri materiaaleille

Hybridipainokone mahdollistaa painatusten tekemisen myös monille erilaisille materiaaleille, kuten esimerkiksi:

  • muoville
  • paperille
  • tarralle
  • erilaisille metalloiduille papereille.

Päällystämättömät materiaalit säilyttävät ominaistuntumansa painatuksesta huolimatta ja hybridipainetut tuotteet ovat myös heti kuivia jälkikäsittelyä varten, mikä nopeuttaa painoprosessia.

Toimitamme painotuotteita kaikkialle Suomeen

Suomi Print Oy:n asiakkaita palvelevat toimipisteemme Helsingissä, Tampereella ja Suuraholla. Toimituksia tehdään kaikkialle Suomeen. Palvelumme on nopeaa, laadukasta, täsmällistä ja kustannustehokasta. Käymme tarpeen mukaan myös asiakkaidemme luona ja tavoitteenamme on palvella kaikkia asiakkaitamme paikkakuntariippumattomasti.

Hyödynnä asiantuntemuksemme painotuotteiden viimeistelyssä

Painotuotannon ammattilaisina autamme aina tarpeen mukaan kaikissa asiakkaidemme mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Voit kysyä meiltä lisää lakkaviimeistelyistä ja H-UV -tekniikan eduista painatuksissa. Vastaamme mielellämme kaikkiin lisäkysymyksiin ja avustamme painotuotteidenne suunnittelussa tarvittaessa.

Pyydä tarjous

Palvelumme on nopeaa, laadukasta, täsmällistä ja kustannustehokasta.
Ota yhteyttä ja lähetä tarjouspyyntö »