Mainosten painatus

Digitaalisessa maailmassa laadukas ja käsinkosketeltava painotuote on entistäkin tehokkaampi ja vaikuttavampi markkinointiväline.

Mainosten painatus kannattaa teettää asiansa osaavalla ammattilaisella, joka pystyy auttamaan myös oikeiden materiaalien ja painotekniikoiden valinnassa. Suomi Printin asiakkaana apunasi on kokonaisvaltainen painoalan asiantuntemuksemme.

Tyypillisiä asiakkaitamme ovat esimerkiksi:

  • mainostoimistot ja muut yritykset
  • kunnat ja kaupungit

Suomi Print Oy:n koko laitekanta palvelee asiakkaita ripeästi ja monipuolisesti. Meiltä asiakas saa kaikki tarvitsemansa pirinttimainokset suurkuvatulosteista mainoslehtisiin ja pystymme vastaamaan myös erikoisempiin tarpeisiin.

Nopea ja asiantunteva palvelumme ja kustannustehokas hinnoittelumme on saanut asiakkailtamme runsaasti kiitosta.

Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulostustekniikalla, eli rullapainolla, voidaan toteuttaa niin julisteita, rolluppeja kuin auto teippauksiakin. Koot voivat vaihdella melko pienistä aina useiden metrienkin pituisiin tulosteisiin.

Laadukas toteutus edellyttää tarkkuutta sekä lisäksi kokemusta isoista painotöistä. Me pystymme toteuttamaan suurikokoisimmatkin painotyöt tarkasti ja tehokkaasti.

mainosten painatus ammattitaidolla

Suurkuvatulosteet ovat suosittuja sekä ulko- että sisäkäytössä. Mikäli tuote on tulossa ulkokäyttöön, on myös säänkestävyys huomioitava materiaalivalinnoissa.

Toteutamme ammattitaidolla ulko- ja sisäkäyttöön:

  • julisteet
  • roll-upit
  • mainoskankaat
  • kapalevyt
  • valokaappijulisteet

Autamme mielellämme myös suurkuvatulosteiden suunnittelussa. Kerro meille suunnittelemastasi julisteesta tai roll-upista, niin keskustellaan sille sopivimmasta toteutustavasta.

Mainosten painatus eri tekniikoilla

Mainosten painatus voidaan toteuttaa monilla eri tekniikoilla, riippuen siitä mikä niistä kulloinkin palvelee asiakastamme parhaiten. Hyödynnämme asiakastöissämme esimerkiksi:

  • Suurkuvatulostin- ja silkkipainotekniikaa
  • Digi- ja offsetpainotekniikkaa
  • H-UV hybridipainotekniikaa

Kullakin menetelmällä on omat vahvuutensa ja autamme mielellämme valitsemaan juuri oikean menetelmän ja toteutustavan.

Käytä ammattitaitoamme hyödyksi

Olemme printtipuolen ammattilaisia ja palvelemme asiakkaitamme kaikkialla suomessa. Teemme mielellämme myös asiakaskäyntejä ja autamme asiakkaitamme kaikissa painoteknisissä kysymyksissä. Osaamisemme on kokonaisvaltaisesti käytössä ja sitä kannattaa hyödyntää jo suunnitteluvaiheessa.

Pyydä tarjous

Teemme toimituksia kaikkialle Suomeen.
Ota yhteyttä ja lähetä tarjouspyyntö »