Tarkat ja laadukkaat suurkuvatulosteet roll-upeista valokaappijulisteisiin

Suurkuvatulosteet ovat yksi näkyvimmistä painotuotteista ja niiden koot vaihtelevat julisteista aina useiden metrien pituisiin tulosteisiin. Suurkuvatulosteet edellyttävät painotalolta kokemusta suuremmista painotöistä sekä tarkkuutta työskentelyltä. Käytössämme olevilla suurkuvatulostimilla voimme toteuttaa monet erilaiset isokokoisemmat painotyöt vaivattomasti. Monipuolinen kokemuksemme ja ammattitaitomme erilaisista suurkuvatulosteista on käytettävissänne isoimpienkin tulosteiden kohdalla.

Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteet sisä- ja ulkokäyttöön

Suurkuvatulosteiden käyttökohteita voi olla sisä- ja ulkotiloissa. Vaikka useimmiten tulosteet ovatkin suojassa elementeiltä, niiden materiaalivalinnoissa on otettava huomioon kestävyys kustannustehokkuuden lisäksi. Voimme toteuttaa tarpeidenne mukaisesti isoimmatkin suurkuvatulosteet sisä- ja ulkokäyttöön, kuten:

  • julisteet
  • roll-upit
  • kapalevyt
  • valokaappijulisteet

Autamme mielellämme myös suurkuvatulosteiden suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa. Kerro meille tarkemmin suunnittelemastasi julisteesta tai roll-upista, niin keskustellaan sille sopivimmasta toteutustavasta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous suurkuvatulosteista!