Tarrapaino

Suomi Print Oy:n tarrapaino valmistaa tarrat ja teippaukset kaiken kokoisiin kohteisiin. Tarroja saa tarvittaessa myös säänkestävänä.

Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita joustavasti, nopeasti ja tarkasti. Tarrapainossa hyödynnetään eri tekniikoita sen mukaan millaiseen käyttöön tarrat tulevat.

Kullekin painotekniikalle on oma aikansa ja paikkansa:

  • Suurkuvatulostin- ja silkkipainotekniikalla saadaan säänkestäviä tarroja.
  • Digi- tai offsetpainossa tuotetaan mm. tarra-arkkeja.
  • H-UV hybridipainotekniikalla saadaan tehtyä esim. magneettitarroja.

Käyttötarkoitus ja asiakkaan toiveet ratkaisevat. Pystymme reagoimaan joustavasti nopeisiinkin painatustarpeisiin. Käytettävissä on monia erilaisia materiaaleja ja autamme mielellämme sopivimman valitsemisessa.

Tarrat toimitetaan käyttövalmiina

Tarrat toimitetaan aina liimausvalmiina ja ne leikataan ja stanssataan tarvittaessa haluttuun muotoon. Tarrojen painatus onnistuu meillä pienemmistä arkeista aina suurempiin teippauksiin asti.

Tarra-arkit

Tavanomaiset tarra-arkit valmistetaan yleensä digipaino- tai offset-tekniikalla, mutta tarpeen mukaan käytetään muitakin menetelmiä, mikäli se on asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaista. Esimerkiksi H-UV -tekniikalla tarroihin saadaan lisättyä samalla painokerralla vaikuttavia efektejä, kuten kohdelakkausta tms.

Auto- ja ikkunateippaukset

Auto- ja ikkunateippaukset valmistetaan tavallisesti suurkuvatulostimella, jolla saadaan myös säänkestäviä muovitarroja. Näihin tehdään tyypillisesti myös muotoonleikkaus.

Magneettitarra sopii tilapäiskäyttöön

Magneettitarra on kätevä silloin kun tarran käyttötarve on väliaikainen tai sitä on tarpeen siirrellä. Se on helppo kiinnittää mihin tahansa magneettiseen metallipintaan, eikä oikein käytettynä jätä jälkiä.

Tämä on kätevää esimerkiksi ajoneuvoissa silloin kun teippauksia halutaan käyttää vaikkapa vain työajossa. Magneettitarroja käytetään paljon myös erilaisissa varastointijärjestelmissä, jolloin tarraan voidaan painattaa jokin koodi tai muu tieto. Tarrassa tieto tai koodi pysyy tallessa, mutta voidaan kätevästi siirtää esimerkiksi toiseen hyllypaikkaan.

Suomi Print Oy – Tarrapaino Helsinki, Tampere ja Suuraho

Suomi Print Oy:n asiakkaita palvelevat Tarrapaino Helsinki, Tampere ja Suuraho. Toimituksia tehdään kaikkialle Suomeen. Palvelumme on nopeaa, laadukasta, täsmällistä ja kustannustehokasta.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja lähetä tarjouspyyntö »