Tarrojen painatus

Saatte kauttamme tarrojen painatukset pienemmistä arkeista aina suurempiin teippauksiin asti. Tarrojen painatuksessa hyödynnetään eri tekniikoita aina käyttötarkoituksesta ja asiakkaidemme toiveista riippuen. Toimitamme tarrat liimausvalmiina ja pystymme reagoimaan joustavasti nopeisiinkin painatustarpeisiin.

Tarrat valmiiksi muotoonleikattuina

Tarrat leikataan tarvittaessa toivottuun muotoon. Käytettävissä on monia erilaisia materiaaleja ja voimme auttaa sopivimman valitsemisessa, mikäli ette ole varmoja siitä, mikä sopii suunnittelemiinne tarroihinne parhaiten. Monipuoliset vaihtoehdot antavat valtavan määrän mahdollisuuksia erilaisten tarrojen painatuksiin, joten vaikka mielessäsi on tavanomaista erikoisempi muoto tai omalaatuisempaa ulkonäköä, pyydä siitä rohkeasti tarjous!

Magneettitarrat sopivat tilapäiseen käyttöön

Magneettitarroja voidaan käyttää silloin, jos tarran käyttötarve on väliaikainen. Metallipinnoille siististi kiinnittyvä magneettitarra on parhaimmillaan etenkin ajoneuvoissa, jos niissä halutaan käyttää lyhytaikaiseen kampanjaan liittyviä teippauksia. Magneettitarra on helppoa kiinnittää ja siisti poistaa, eikä oikein käytettynä jätä jälkiä pintoihin.

Ota meihin yhteyttä ja tiedustele tarkemmin tarrojen painattamisesta!